this is the life

Hej där ute i snön. Snön, ja igår snöade det i Göteborg.
Trodde inte att de va sant, och jag som va i skolan med mina svarta pumps. Gissa om jag frös på vägen till bilen efter skolan.. Tur att jag har mina stövlar som är en aning varmare, men iofs, vem har tänkt sig att det skulle snöa en måndags förmiddag? Anyway, vill säga förlåt för mina dåliga uppdatering i bloggen. Har bara helt enkelt inte haft tid.

Nu ligger jag i min säng och äter Ahlgrens Bilar och lyssar på Lil rain - Adore you, är en smörig kärlekslåt men jag gillar beatet!





LMC vs. U2 - Take Me To The Clouds Above

Jag förstår inte hur jag kunde bli så full igår. Känns som om det va sjukt längesen jag blev full på alkohol. Men när jag tänker efter så var det ju förra fredagen då Matilda hade utflyttningsfest. Anyway, va på fest igår. Till en början va det ganska segt, typ 20 pers som satt ihopknödda i en soffa och bara snackade om hur dom skulle få igång internet.
Men tro det eller ej, så efter ett tag fick dom igång internet, satte på go musik och började dricka. Då blev genast allting så mycket softare. Efter ett tag kom det fram en kille till mig som hette tommy när jag stod ute och rökte, han hade med sig en drink till mig. Så jag drack upp drinken sen  drack jag   mina cider och min kir.. Vid 00:15 så skulle dom flesta killarna gå till krogen som låg typ 400 meter ifrån lägenheten vi var i. Men vi tjejer orkade inte följa med till krogen så vi va kvar och festade. Killarna kom tillbaka typ 40 min efter att dom hade gått, haha dom hade tydligen inte haft kul utan oss!

När jag hade beslutat mig för att gå hem , dels eftersom att dom två personerna jag kände ifrån början på festen hade gått hem och dels för att jag va ganska full och bara ville hem och sova så kommer tommy fram till mig och säger att han inte vill att jag ska gå. Det slutar iaf med att jag stannar kvar i 30 min, tommy ringer taxi och åker med mig hem.




tvångstankar är jobbigt

ända sedan jag va liten har jag haft tvångtankar. att jag måste göra si och så för annars får jag otur.
nu  har mina tvångstankar blivit värre, jag kan tex inte ta av mig en tröja och sen slänga den på golvet, utan slänger jag den på golvet så måste jag ta upp den och hänga in den i garderoben. annars får jag otur.
en annan sak är den om jag tar ett glas ifrån skåpet, så måste jag alltid hälla vatten i glaset innan jag häller i saft eller vad jag nu ska dricka. sjukt jobbigt. vet egentligen inte varför jag har tvångstankar. det som jag stör mig mest på är att min hjärna intalar mig att om jag inte gör dom här sakerna så kommer jag få otur. otur i allting, mitt liv, kärlek osv.haha sjukt löjligt egentligen men jag kan verkligen inte bara strunta i det. har försökt hur många gånger som helst men det går bara inte.

men nu från ett ämnen till ett annat. pengar!
pengar är något som verkligen rör alla, folk dödar tillochmed för Pengar! Pengar har sån stor makt, pengar är större än kärlek för vissa. Visst, pengar underlättar något enormt i ens liv, men pengar är verkligen inte allt.
det spelar ingen roll om man har den snyggaste bilen, snyggaste kläderna, sten rik osv om man inte är snäll och trevlig. jag hatar " brats " som tror att dom är något för att dom har pengar. Det finns ju olika " klassskillnader " i vårt samhälle, dom " rika ", " medelsvensson " och dom " fattiga ". om jag skulle placera mig i den triangeln skulle jag hamna i " rika".
det är verkligen inte för att jag jobbar och tjänar egna pengar. för det gör jag inte. jag har dock jobbat men nu prioriterar jag skolan i första hand, och jobb osv sen. det som gör att jag hamnar i " rik " kategorin är min pappa som är plastikkirurg. visst man behöver inte vara rik för att vara plastikkirurg, men är man så bra som min pappa är och äger ett eget företag så har man gott om pengar. Pappa är även gift med Anna, som är min styvmamma. Anna är advokat och tjänar också bra. Pappa och Anna är mina förebilder i livet, dom har allting man kan önska sig. dom har varandra, ett fint hus, är helt och hållet ekonomiskt oberoende, pappa har den båten han alltid har drömt om, Anna har den bilen hon alltid har viljat ha osv.
Men blir man lyckligare för att man har pengar?
Ja, det blir iallafall jag, jag blir betydligt lyckligare när jag har pengar på mitt kontokort än när jag inte har det.
det bästa jag vet är att shoppa och inte kolla på prislappen. Bara gå i stan och köpa det jag vill ha, inte behöva tänka på hur mycket pengar jag har kvar på kortet eller något. Inga problem!
Kalla mig brat, bortskämd, jetset-blondin, kalla mig vad du vill. Men det är såhär jag lever. Take it or leave it!

puss och kram / alexandra
 


hold on tight

först och främst vill jag be om ursäkt för min dåliga uppdatering här i bloggen. men har haft så mycket annat att fixa och dona med så har knappt suttit vid datan sedan i lördags..

har fått ganska konstiga frågor osv, rykten som har spridits ut nu igen. förstår inte hur folk orkar, helt seriöst.
denna gången handlar ryktet om mig och danijel och att han tvingade mig att göra abort, att han har misshandlat mig
så att det är anledningen till att jag nästan alltid har massa blåmärken på kroppen..
förstår inte, hur orkar dom? jag blir så sjukt ledsen. aldrig att danijel skulle tvinga mig till att göra abort emot min vilja. när jag sa till han att jag va gravid höll han om mig mig och sa att vi skulle klara det, att han skulle vara med i vilket beslut jag än tog. att nu få höra att han tvingade mig till abort och har misshandlat mig gör mig både ledsen och förbannad.
att det finns människor som är så patetiska som sprider ut något sånt här. förstår mig verkligen inte på sånt.
jag hatar skitsnack, dels för att jag har fått höra skitsnack om mig halva mitt liv, det mesta har kommit ifrån killar som har varit kära i mig men jag har inte varit kär i dom, och sen ifrån tjejer som har varit avensjuka på mig.
att jag nu måste berätta hur det ligger till i min blogg, gör mig upprörd. visst det är mitt val, men nu har jag iaf sagt som det ligger till så får folk tro vad dom vill sen. men nu har jag iaf försökt att försvara mig. och anledningen till att jag har så mycket blåmärken på min kroppnästan hela tiden är att jag är inte rädd om mig själv. jag ramlar och slår mig hela tiden. särskilt när jag är full. men det är en helt annan femma. och för att vara helt ärlig så är danijel världens goaste kille, han finns alltid där för mig och jag älskar verkligen han. så blanda inte in danijel i allt skitsnack om mig.. vill ni snacka skit om mig så fine, gör det. men blanda för jössenamn inte in danijel. han är så oskyldig man kan bli. Och jag vet, jag vet att dom flesta som snackar/snackat  skit om mig läser min blogg.. så snälla, sluta vara så patetiska!

oj vad långt inlägg det blev. men jag blev bara så sur. nu ska jag snart dejta kudden. sovgott alla små änglar som finns där ute:) / alexandra


gårdagen

oh vad kul det va igår. kvällen började med att vi drog hem till darlig där det blev mat och vin. efter ett tag blev alla ganska packade, började dansa osv. hur kul som helst. vid 21:3o tiden drog vi ut. dom drog in till stan och jag och fanny tog taxi till matilda som hade utflyttningsfest. och guuud vad fint hon hade gjort det.. blev så himla glad när jag såg matilda, började typ gråta. när vi hade varit där i cirka 3o minuter så käkade alla efterrätt och då höll jag ett tal och sen sjöng jag tina turner - simply the best. matilda började gråta och jag med så vi tröstade varandra. men det är som hon säger, hon ska inte dö, hon ska bara flytta. och man kan ju hälsa på varandra:) senså drog iad partyt igång. hade sjukt trevligt=)
skumpan drog vi fram och sprutade över matilda! haha hur kul som helst. senså hade visst nemo med sig en skumpa som hon sprutade över mig. haha fråga mig inte varför(!) sjukt kul hade jag igår iaf. kom hem vid o5 imorse tror jag. 

förrut när min mobol ringde så reagerade jag inte. haha det visade sig att benjamin bytte ringsignal på min mobil igår. bara för att jag hade haft den ringsignalen i 6 månader så tyckte han att de va hög tid att jag skulle byta. haha sööt.

ikväll ska jag ner till matilda och käka godis, chips och dricka läsk. kanske träffar benjamin senare på kvällen.
men nu ska jag iaf krypa ner i min säng en stund och bara mysa, är ganska trött och bakis!  blää.
kram på er iaf vi hörs säkert senare eller något.  / alex


darlings födelsedag

idag va jag med om det sjukaste, när jag gick in på 7eleven efter skolan så gick jag fram till kassan och bakom kassan stod en tant på kanske 50 år eller något. jag sa " en marlbro light " tanten kollade på mig och sa " har du legg? ", eftersom att jag är 18 så tog jag fram mitt legg och räckte det till tanten som kollade på det en stund och sedan sa tanten " det är ju inte du på legget, " sedan blev det en jeffla disskusion. slutade iaf med att jag fick mitt paket marlboro light och sedan gick jag därifrån sur som ett bi. alltså, vad har hon för rätt att börja skälla ut mig och anklaga mig att det inte är jag på mig legg? om det inte hade varit jag på mitt legg hade jag la inte börjat säga emot utan bara gått därifrån med engång. jeffla surkärring, dit ska jag aldrig mera gå.

justja. idag fyller min älskling år! är så glad för din skull, som du har längtat efter denna dagen.
jag bara lääängtar tills imorgon då vi ska fira dig darling<3





simply the best

redan när jag vaknade imorse så mådde jag dåligt. inte nog om att det va varmt som en bastu i mitt rum för att elementet hade stått på, utan jag hade världens huvudvärk. och när jag hade gjort mig iordning så gick jag ner till köket för att äta frukost. när jag satt vid köksbordet så började jag störtlipa, kände mig så värdelös. är så himla skoltrött så jag vet inte vad jag ska ta mig till. det slutade iaf med att pappa tröstade mig, jag va verkligen som ett litet barn. han höll om mig och sa att allting skulle bli bra..

slutade iaf vid 14 idag och pappa med, så då åkte vi och lämnade in min bil. sen åkte vi till bmwcenter i frölunda.
och daamn vad fina bilar det finns där. jag dog typ. pappa och jag gick runt och kollade hur länge som helst.
och jag fick som jag ville, fick min bmwcab! försäljaren blev helt paff när pappa sa att det va jag som ska ha den, orka sådana fördomar ifrån en försäljare. får iallafall min lilla pärla på måndag! :)


happyfacealexandra

oh yes. happy face. ska köpa ny bil till mig imorgon med pappsen. inte för att det är något fel på den bilen jag har nu, en volvo s60, förrutom att de va någon idiot som backade på mig. så den ska in på lagningen imorgon så pappa tyckte det va tid att jag skulle få en ny bil.  givetvis blir det en bmw cab. kommer bli sjukt nice. lite fel årstid å köpa en cab på bara, men det blir nice. lixsom, vem har sagt att man inte kan åka cab på vintern? har ju värme i bilen.

det jobbiga, är bara att vi får koppla ut min baslåda och högtalare. och koppla in i den nya bilen. fast det blir mer jobbigt för pappa för det är han som får göra det eftersom att jag inte kan. iställer står jag och håller pappa sällskap medans han sysslar med de. :]


den gamla!

den nya!

känd på stan

har precit smällt i mig färska jordgubbar och vaniljyougurt. mums!

anledningen till att jag skriver ett till inlägg trots att jag är dödligt trött är att jag glömde berätta i det förra inlägget att när jag va på stan förrut runt 16 tiden så kom det fram två tjejer till mig och frågade mig och min autograf.
haha blev så chockad, dom sa att dom älskade min blogg och att jag va deras stilikon. naaw, sicka sötnosar:)
blev rörd, men givetvis fick dom min autograf.. haha lite kändis har jag allt blivit genom min blogg. trodde bara att det va mina vänner om läste min blogg, men icke(?) men det är la kul att den sprider sig..

btw, i lördags va det någon som snodde min woolrich jacka, va la mitt fel eftersom att jag tog av mig den och hängde den på en krok när det va lokalfest. typiskt. jaja, har iaf köpt en ny woolrich jacka nu i samma storlek och färg.
och när jag ändå va på g så köpte jag en canada goose väst. perfekt till våren.. som förhoppningsvis kommer, men först vintern!







hot 'n cold

sitter och halvsover i min soffa. är helt död. gick upp o5 imorse, inte konstigt att jag är helt slut.
dagen förövrigt har varit seg, tråkigt väder har i stortsett blåst och regnat hela dagen. jeffla skit november.
men man får se det positivt. det är ett steg närmare sommaren:)


blaah, orkar inte skriva mera nuja. är så himla trött.
lovar att skriva mera imorgon ( Om jag inte är lika trött då. )

puss och kram.

please don't go

eh vet inte vad jag ska skriva.. va sjukt längesen jag skrev. eller ah, typ 3 dagar (?).
kom hem vid 21:15 i torsdags och fick följa med pappa till akuten. farmor har lagts in igen. hon blöder innifrån.
så vi satt hos henne till kl o1 på natten sen åkte vi hem.  känns inte alls bra att vara spå sjukhus, speciellt inte på akuten. och inte heller när sjukpersonalen är sämst. kan knappt svenska och ska börja tjata. lixsom vad är grejen?
anyway så steg jag upp o6 igår morse, va sjukt segt med tanke på att jag och pappa inte va hemma förräns typ o1:3o i torsdagsnatt. så jag va seg hela dagen igår.  när jag hade slutat igår så drog jag iaf till stan, köpte en klänning jag har börjat tveka på om jag vill ha så funderar på att lämna tillbaka den. senså mötte jag benjamin inne i stan:)
kom hem vid 18 och sen vid 19 va det tjejmiddag så jag skyndade mig in i duschen och fort på med kläderna och en snabbsminkning. inte varit så stressad på länge så det va sjukt jobbigt.. kom iaf 3o min försent till middagen men dom va så snälla så dom hade inte börjat att äta:') kom hem vid o2 inatt. och vaknade vid 11:3o av! skööönt att sova ut.

sitter fortfarande i pyjamas, men ska snart gå och äta frukost och sen byta om.
sen när jag är klar ska jag och pappa åka till sjukhuset och hälsa på farmor. hon kanske kommer hem idag . * hoppas *
sen när vi har varit på akuten ska jag och pappa äta ute någonstans. det va mitt förslag och självklart va pappa på.
fast jag vet inte vart vi ska äta bara. inte donken, pizza eller thai iaf.. äh får se vad det blir.
nu har jag inte tid att skriva mera, ska äta frukost. puss å kram ta hand om er / alex
:DD

viktminskning

också kommer vi till ett dilemma. becka fyller 18 nästa vecka och ska ha 18års fest.
frågan är bara vad jag ska köpa till henne. har absolut inte den blekaste. jag älskar att köpa presenter osv till mina vänner
men det är väldigt svårt.  och nu när lillstumpan fyller 18 vill jag ju ha något extra:') dom flesta har sagt att jag ska köpa sprit, champagne osv. men hur kul är det att få alkohol på sin 18års dag? nej jag får komma på något bra. ska in till stan imorgon.

jag har dock ett till dilemma, eftersom att Matilda ska flytta till varberg den 21/11 så ska hon ha avskedsfest samma dag som becka ska ha sin 18årsfest. jag får helt enkelt först gå till becka och äta där och umgås osv. sen när dom ska ut på krogen får jag gå till matilda. det kommer bli jobbigt, för jag vill ju vara med båda två. men vem vet becka och hennes kompisar kanske kommer och efterfestar med oss sen. hade varit trevligt:)

justja, vägde mig förrut. herrejösses säger jag bara. har gått ner 4 kg sen i söndags. hur lyckas jag?
när jag berättade det för pappa så blev han helt ifrån sig, pappa tycker nämligen att jag redan är undernärdig och gör allt för att jag ska gå upp i vikt, nu när jag berättade att jag hade gått ner i vikt så fick han panik. så nu  är stackarn nere i köket och gör mat. haha söt är han.



take a bow

då har man gått och blivit förkyld. eller jag har varit förkyld ett tag men det är nu det är riktigt illa.
ögonen rinner, näsan är tät, har ont i halsen, ont i huvet och sist men inte minst har jag svårt att andas.
faaan. jag som skulle in till stan och träffa benjamin och byta en kjol osv.
får la se om jag mår bättre imorgon, hoppas jag innerligt på. är sjukt segt att inte göra någonting om dagarna.
idag har jag tex bara legat i sängen och mått sämst. gick inte upp ur sängen förräns klockan va 16 för då va jag så röksugen, sen gick jag in och la mig i sängen igen. sicket jeffla liv alltså. och det enda jag har ätit idag är två små kakor och ett litet glas saft. hm, inte bra. som tur är så håller iaf anna på att göra mat nu, hoppas att det är något gott. inte för att jag känner smaken men ändå.

efter maten ska jag smarra på min marabou choklad med smak av apelsinkrokant. världens godaste choklad. :)


anfall är bästa försvar

ligger i sängen och kollar på gossip girl, fast det är reklam nu så passar på att skriva lite i bloggen.
har ju inte skrivit på hela helgen vilket beror på att mitt internet är helt knasigt. kommer och går .
anyway så blev det krök hos karro igår. vi va la 10 pers som satt och krökade hos karro, senså tog vi taxi till frölunda
och festade i en kompis kompis lägenhet. va sjukt kul. kom hem vid o6 imorse.

idag har jag bara legat i sängen hela dagen, inte bara för att jag har varit bakfull utan för att jag har haft så sjukt ont i huvet och näsan har bara runnit. så jag har inte haft varken lust eller ork att gå och klä på mig. utan idag har jag bara tagit det lugnt. varit inständ på mitt rum hela dagen fram tills 17 då jag gick ner och åt mat som anna och pappa hade lagat. senså drog jag upp till rummet igen och för ett litet tag sen kom anna in med en skål med glass och bär till mig. åhuga vad gott. :)


nu ska jag fortsätta att kolla på gossip girl och sen duscha. kram på er




RSS 2.0