stand still look pretty

Va ett tag sen jag uppdaterade i bloggen. Men jag är inte en sån som har tid att sitta vid datan flera gånger om dagen och uppdatera bloggen med flera inlägg på en dag. Sånt har inte jag tid med, jag har så mycket annat att göra som är viktigare än att uppdatera min blogg.

Anyway, i jul har jag haft det mysigt. Har fått bra julklappar. En ny bärbardata, replayparfymen, solkort, pengar, presentkort, ny plattv och sen massa mer som jag inte orkar nämna. Typ bara smink, hårprodukter osv som är bra att ha.
I övrigt så har jag varit inne i stan på rean En dag, var inne i stan i fredags. Men hjälp, jag blev ju rädd av att folk va så galna i omklädningsrummen och på gånggatorna så det var inte kul alls för att vara ärlig.

Nu ska jag göra mig iordning och sen åka till farmor och fika. Puss på er gullungar



utan dina andetag

Vi tyckte att vi sa " jag älskar dig " för ofta.
Nu hade jag gjort vad som helst för att höra de.

Jag är tom på ord. Jag saknar dig så otroligt mycket.. Älskling, om du bara visste hur mycket jag saknar och älskar dig.
Den 9 Januari ses vi troligtvis igen, hoppas hoppas hoppas<3


julshopping med familjen

Idag har jag, pappa och Anna varit i allum och shoppat. Vi har köpt massa julklappar till hela släkten, inte lite påsar vi gick runt och bar. Dessutom har jag köpt lite saker också, tex, en kjol, två t-shirts, trosor, nagellack, volympuder och en tröja!
Det är mysigt att gå runt och shoppa med pappa och anna, även om dom är ganska veliga och vill in och kolla i varenda affär så är det kul. Pappa köpte två skjoror, en kavaj och en t-shirt som jag valde! Anna köpte lite allt möjligt, smink, ett linne, pyjamas och ett par nya stövlar. När vi hade gått runt och shoppat ett tag gick vi och åt på Max Hamburgare. Otroligt goda burgare där, mycket godare än Burger King och McDonalds  enligt mig.


Nu ska jag fortsätta kolla på Heartbreak hotel som går på tv. puss!

hemsedal va underbart

Som sagt så åkte jag till hemsedal i Torsdags med 19 av mina vänner. Vi började tagga redan på bussen genom å sätta på våran bergsprängare och knäppa några cider/öl. Sjukt kul! När vi sedan kom upp vid 23:30 på torsdagsnatt började vi festa riktigt! Aldrig haft så kul som jag har haft i Hemsedal dom 4 dagarna. Har bara åkt snowboard, varit med dom människorna man tycker om, ätit gott och druckit gott. På bussen hem i söndags va alla i vårat gäng helt döda. Bussresan hem gick otroligt fort, ( fast det går alltid fortare hem ) !,

Anyway så har jag varit sjuk ifrån söndags till idag, vilket är anledningen till att jag inte har gått till skolan på hela veckan. Har varit tvungen att få pencilin. Inte kul alls, jag har missat massa prov i skolan. Viktiga prov dessutom. Jaja imorgon är det iallafall julavslutning i skolan, ska bli sköönt med lov! Självklart ska jag gå, har lovat massa klasskamrater och efter avslutningen ska jag till stan och växla tillbaka alla norska pengar jag har kvar och sedan gå och köpa julklappar för jag har inte hunnit köpa en enda julklapp. Dåligt av mig så nu måste jag köpa alla paket imorgon och på lördag då jag ska ut och shoppa med pappa! Ska kolla på nyårsklänning och skor..

Sedärja, det blev ett ganska långt inlägg trots att jag är ganska trött.
Puss och kram vi hörs! / Alex

under the bridge

Först och främst vill jag be om ursäkt för min dåliga uppdatering i bloggen. Minns inte sist jag uppdaterade bloggen men det har varit så mycket på de senaste. Har knappt hunnit sova för jag har haft så mycket att göra. Nu är iallafall det mesta gjort, vilket är otroligt skönt. Kom inte hem förräns 23 ikväll. Fattar ni att jag har mycket att göra hela tiden. Jag vill vara en hel weekend på spa. Hade varit underbart!
Anyway, nu har jag Nästan packat klart allting till Hemsedal. Tog sin tid. Känns som om jag har med mig halva min garderob fast egentligen är det skitkläderna som tar så mycket plats plus alkoholen. För alkohol har jag med mig, så det räcker och blir över, för i Hemsedal slutar man inte festa förräns på morgonen. Åh det kommer bli underbart att åka iväg med mina vänner. Jag längtar jätte mycket och på torsdag åker vi! Hihi vi ska tillochmed börja dricka på bussen upp, galet!


Nu ska jag sova, sista natten som jag sover riktigt innan det blir party 24/4.
Btw, måste tillägga att imorgon eller idag ( onsdag ) kommer Matilda och sover hos mig så åker vi gemensamt till Centralen på torsdag. Ska bli roligt å träffa min pingla igen.

PUSSS / alexandra

RSS 2.0