Super nintendo

Igår var jag på Finmiddag hemma hos Danijel. Jag skulle vara där 18:30 - 19:00, va väl där 19:15 skulle jag tro, och när jag kom hade Danijel precis börjat med maten. Så maten blev inte klar förräns 21, ganska segt att vänta men det var verkligen god mat. Efter maten satte vi oss i soffan och proppade i oss chips och coca cola.
Sedan åkte jag hem till Karro och sov över där. Mycket trevligt, Karros hund är verkligen den sötaste och galnaste hunden som finns. Tror inte att det finns en hund så mycket enegri som den hunden.


Vet ni vad jag har kommit på att jag vill ha? Ett super nintendo, hade varit sjukt kul att ha ett super nintendo.
Är det någon som vet vart man kan köpa ett super nintendo? :)

Oj, nu ropar pappa nerifrån köket att det är mat.
Vi hörs!


Beautiful

När jag och Dennis träffades första gången va det på tåget på väg till Stockholm i 1:a Klass. Jag hade fått fönsterplats och satt och pillade med min bärbara dator när det helt plötsligt sätter sig en Snygg, Vältränad kille mitt emot mig. Jag blev ganska generad och tänkte " Jisses, ser mitt hår bra ut? Undrar om han är singel. Vad snygg han är " .
Efter ett tag av bloggande och lite surf på facebook fällde jag ihop min data och då kollade Dennis upp mot mig och sa " Äntligen kan du vara social! ", Jag förstod inte varför en kille som jag aldrig hade sett förrut slängde ut sig den kommentaren till mig. Men jag skrattade bara lite. Efter ett tag började jag och Dennis att babbla på om allting, det visade sig att Dennis bodde i trollhättan och skulle upp till Stockholm för att vara modell för Calvin Klein. När jag sedan berättade att jag kände lite folk i Stockholm och att vi skulle ut och att det skulle vara kul om han hängde med svarade Dennis " Får se, måste sköta affärerna före nöje, men ge mig ditt nummer så ringer jag. "

När tåget rullade in i Stockholm kändes det konstigt. Skönt att äntligen vara framme efter 4 h tågresa men samtidigt tråkigt, för tänk om jag inte skulle få se Dennis igen. Vi kramades hejdå iallafall och gick åt skilda håll. Jag tog taxi till Stureplan och Dennis tog taxi till Hammarby.

När klockan började närma sig utgång vid sisådär 22 så satt jag och min barndoms kompis uppe i hennes lägenhet och förfestade på lite vin och kex. Då ringer min mobil och naiv som jag är så tänkte jag att det säkert bara var pappa som skulle kolla ifall tågresan hade gått bra så jag kollade inte på mobildisplayen utan svarade bara " Hej pappa, tågresan gick bra. Allting bra med dig? " När det sedan va helt tyst i andra luren så sa jag " Hallå, vem är det? " då sa rösten i andra luren " Hej det är Dennis, trodde du att det va din pappa? " Jag blev helt chockad, blev lite generad, han kom ihåg mig. Han ringde, trots att han sa att han skulle ta affärena före nöje. Så utan att tänka svarade jag " Haha ja, men kul att du ringde. Hur är det? " , efter en stund av teleforn pratande så bestämde vi oss för att ses på Sturekompaniet.

Inne på sturekompaniet va det ett otroligt drag, fredag och alla va där. Och då menar jag verkligen Alla. Man kände sig som en kändis när man såg så mycket kändisar och det va verkligen jätte kul. Men när klockan blev ungefär 01 blev jag ledsen, jag kände mig dumpad, drev han bara med mig? Skulle han inte komma? Jag som verkligen ville träffa han igen, han va ju så snygg! Då helt plötsligt smyger han sig upp bakom mig och håller sina händer för mina ögon och försöker viska så lågt det går i den höga ljudvolyem " Gissa vem det är? " Jag blir helt bortom img, shit. Han hade inte glömt av mig. Jag svarade " Hihi, Dennis i guess? " Då tar han bort sina händer ifrån mina ögon och vänder på mig och drar mig intill sig och kysser mig. Just i den sekunden svävade jag på rosa moln.

Efter en stund när jag och Dennis hade pratat, dansat och beställt in drinkar efter drinkar bestämde vi oss för att lämna sturekompaniet för denna gången så vi hämtade våra jackor och gick ut. Jag tände en cigg och Dennis knöt sina skosnören som hade gått upp. Vi gick ifrån Stureplan och tog sedan taxi till ett hotell som låg vid Centralen. Vi gick in i receptionen och frågade om dom hade ett rum för två med balkong och det hade dom. Så jag och dennis fick nyckeln och checkade in på Vårat hotellrum.  Den natten var en av dom lyckligaste och galnaste med för den delen nätterna i mitt liv. En helt galen natt som innehöll många skratt.




mama

She used to be my only enemy and never let me be free
Catching me in places that I knew I should'nt be
Every other day I crossed the line I didn't mean to be so bad
I never thought you would become the friend I never had
Back then I didn't know why
Why you were misunderstood
So now I see through your eyes
All that you did was love
Mama I love you. Mama, I care



RSS 2.0